Tanssikurssi

4.–7.2.

Vuoden 2019 festivaalin tiiviskursseilla syvennytään dialogi-teemaan flamencotanssissa kokeneen ja rakastetun pedagogin Ángel Muñozin johdolla. Kursseja tarjotaan kolmelle eri tasoryhmälle. Jokaisella kurssilla harjoitetaan sekä tekniikkaa, musikaalisuutta että ilmaisua.

Kurssipaikka: Fiesta Flamenca, ”Johanneksen luola” Johanneksenpuiston väestönsuojassa, sisäänkäynti Laivurinrinteen ja Merimiehenkadun risteyksestä, Laivurinrinne 3:n läheltä.

Perustaso

Ma–to klo 17–18. Flamencon perusteet hyvin hallitseville alemman keskitason tanssijoille. Kurssilla vahvistetaan sekä flamencotanssin teknistä että musikaalista osaamista. Kurssin kokonaiskesto 4h.

Hinnat: 110/90€. Early bird -hinta 100/80€ voimassa joulukuun loppuun asti.

Jatkotaso

Ma–to klo 18–19.30. Useamman vuoden aktiivisesti harrastaneille ylemmän keskitason tanssijoille. Kurssilla syvennytään flamencon tekniikkaan, rytmilliseen leikittelyyn sekä musikaaliseen ymmärrykseen. Haastetta, hikeä ja iloa sylin täydeltä! Kurssin kokonaiskesto 6h.

Hinnat: 170/140€. Early bird -hinta 160/130€ voimassa joulukuun loppuun asti.

Edistyneet/ammattilaiset

Ma–to klo 19.45–21.15. Kurssilla syvennytään dialogi-teemaan flamencotanssissa monelta eri näkökulmalta. Kurssi on nopeatempoinen ja edellyttää sekä vahvaa flamencon tekniikan että musikaalisuuden tuntemusta. Suunnattu ammattilaisille ja ammattimaisesti treenaaville. Kurssin kokonaiskesto 6h.

Hinnat: 170/140€. Early bird -hinta 160/130€ voimassa joulukuun loppuun asti.


Opetuskieli on espanja, tulkkaus tarvittaessa suomen ja/tai englannin kielelle.

Alennettu hinta Helsingin Flamencoyhdistys ry:n jäsenille. Jos et vielä ole jäsen, kannattaa liittyä – lisätietoja täältä!

Ilmoittautumiset sähköpostitse: kurssit[at]flamenco.fi

Peruutukset vain lääkärintodistuksella!

Peruutukset vain lääkärintodistuksella! 30 € toimistomaksu pidätetään.

Ángel Muñoz: Claroscuro. Kuvassa Diego Villegas ja Ángel Muñoz. Kuva Javier Fergo.