Kurssit

Tanssikurssit ma 5.2. – to 8.2.2018 opettajana Rafaela Carrasco

Festivaalin yhteydessä järjestetään tanssikurssit kolmelle tasolle: edistyneille, sekä jatko- ja perustason tanssijoille. Musikaalisuudestaan, omintakeisesta mutta flamencon juuria kunnioittavasta liikekielestään sekä rautaisesta ammattitaidostaan tunnetun Rafaela Carrascon kurssit ovat maailmalla harvinaista herkkua, Helsingin Flamencofestivaalin juhlavuoden kunniaksi taiteilija opettaa Helsingissä myös alemman tason kurssit! Tulkaa rohkeasti mukaan, tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa!

Aloitin 12- vuotiaana Sevillanas- tanssien opettamisen rahoittaakseni tanssiopintoni, enkä sen koommin ole lopettanut tanssin opettamista. Opettajana näen tärkeänä tutkia elämääni niin, että mahdollistan oppilaitteni oppimisen, luon opetusvälineitä ja omia menetelmäni jakaa flamencotanssille tyypillistä tekniikka ja tietoutta eteenpäin.”

Kurssitasot

Perustaso: kurssi on suunnattu flamencon alkeet hallitseville, vähintään vuoden tanssineille tanssijoille.

Jatkotaso: perusteet hyvin hallitseville jatkotason tanssijoille suunnattu nopeatempoisesti etenevä kurssi.

Edistyneet/ ammattimaisesti treenaavat: ammattilaisille ja useamman vuoden aktiivisesti flamencoa treenanneille tanssijoille suunnattu hyvin nopeatempoinen kurssi.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: TÄÄLTÄ

Aikataulut:

Perustaso (4h) Ma-to klo 17-18

Jatkotaso (6h) Ma-to klo 18-19.30

Edistyneet / ammattimaisesti treenaavat (6h) Ma-to klo 19.45-21.15

Hinnat:

perustaso 140€/ 120€ (jäsen)
jatkotaso 200€/ 170€ (jäsen)
edistyneet/ ammattimaisesti treenaavat: 200€/ 170€ (jäsen)

HUOM! Kurssihinnat ovat ns. Early bird hintoja! Early bird -hinnat ovat voimassa 31.12.2017 asti, jonka jälkeen hintoihin lisätään 10€ (jäsenet) / 15€ (ei-jäsenet), ilmoittaudu siis nopeasti!

 

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna