XII Flamencofestivaali 2009

Vicente Amigo Grupo Un Momento en el Sonido Tapiolasali Espoo ma 2.3. klo 19.30

Sevillassa syntynyt, Moninkertaisesti palkittu flamencokitaristi ja säveltäjä Vicente Amigo tunnetaan taiturimaisena ja mielikuvitusrikkaana esiintyjänä. Tämä yhtenä aikamme merkittävimmistä kitaristeista pidetty muusikko on kehittänyt flamencoa vahvaan ja persoonalliseen suuntaan sisällyttämällä siihen muista musiikin muodoista omaksumiaan piirteitä. Amigo tuo mukanaan aiempia Suomen vierailujaan suuremman muusikkojoukon sekä tanssijan.

Kitara: Vicente Amigo
Kitara: José Manuel Hierro
Perkussiot: Patricio Cámara
Perkussiot: Paquito González
Laulu: Rafael de Utrera
Basso: Juan Manuel Ruiz
Tanssi: Dani Navarro

Esitykset: Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali ma 2.3. klo 19.30
Kesto: 90 min
Tuotanto: Espoon kulttuurikeskus

Liput: 35 € / 25 €
(lisäksi Lippupisteen toimitusmaksu alkaen 1,50 €)

Huom! Helsingin Flamencoyhdistyksen jäsenet saavat lipun jäsenhintaan Lippupisteen toimipaikoista näyttämällä jäsenkortin.


Paneelikeskustelu ja lehdistötilaisuus: Flamencotaiteilijana Pohjoismaissa, Keskiviikkona 11.2. klo 16, Hotelli Rivoli Jardinin talvipuutarha (Kasarmikatu 40)

Millaista on olla flamencotaiteilija Ruotsissa, Tanskassa tai Suomessa? Ovatko taiteen tekemisen edellytykset erilaiset eri maissa. Entä onko flamenco erilaista? Tule kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun! Keskustelukielenä on englanti.

Vapaa pääsy.


Pastora Galván: La francesa, Sellosali, Espoo la 14.2. klo 17 ja 20

Pastora Galván (s. 1980) on yksi nuoren polven mielenkiintoisimmista flamencotanssijoista. Hän on kasvanut perinteisen flamencon maaperällä, jaopiskellut mm. isänsä José Galvánin johdolla sekä Sevillan konservatoriossa.Galván on esiintynyt ympäri maailmaa eturivin flamencotaiteilijoiden kanssaja hänet on palkittu mm. Concurso nacional -kilpailussa 2001.

La francesa (Ranskatar) on hänen tähän asti kunnianhimoisin projektinsa. Esityksessä Pastora Galván heittäytyy flamenconaisen stereotypioihin, siihen miten Espanja ja flamenconaiset ovat näyttäytyneet ranskalaisten silmissä, Prosper Meriméen Carmen-näytelmästä nykypäivän elokuvantekijöihin. La francesa kääntää flamenconaisen myyttisen kuvan päälaelleen. Esityksen taiteellisesta johdosta vastaa Pedro G. Romero ja koreografiasta Israel Galván, neroksi julistettu avantgardistinen flamencotaiteilija ja Pastoran veli.

Tutustu teokseen!
Tanssiryhmä Canelasta tunnettu tanssija ja koreografi Erika Alajärvi kertoo Pastora Galvánin La francesa -teoksen taustoista ja flamencon nykykuulumisista Sellosalin lämpiössä klo 16.15 ja 19.15

Lue myös Sevillan ranskatar tulee!

Tanssi: Pastora Galván
Kitara: Pedro Sierra
Laulu: David Lagos
Haitari ja zanfoña (hurdy gurdy): José Manuel Vaquero ”Pájaro”
Perkussiot: José Carrasco.

Esitykset: Sellosali la 14.2. klo 17 ja 20 (Soittoniekanaukio 1A, Espoo)
Kesto: 90 min
Tuotanto: Helsingin Flamencofestivaali

Liput: 32 € / 28€ Helsingin Flamencoyhdistyksen jäsenet


Flamencoa pohjolasta: Soleá Online, Kulttuuriareena Gloria, to 12.2.2009 klo 19

Onko virtuaalimaailman ympäröimä ihminen yksin vai yhdessä? Onko internet yhdistävä vai eristävä tekijä? Minkälaisia kohtaamisia syntyy bittiavaruudessa sekä live-tilanteessa?

Anu Silvennoisen ja Tanja Tuuralan flamencotanssiteos Soleá Online tutkii internetin tarjoamia mahdollisuuksia koreografisessa prosessissa ja flamencoteoksen työstämisessä käsitellen yksinäisyyden teemaa niin tekoprosessin aikana kuin laajempana ilmiönäkin. Yksinäisyys (”soleá”) ja yksin oleminen on ollut tärkeä osa luomisprosessia; mitä tapahtuu yksin tuotetulle materiaalille, kun työryhmä kohtaa?

Flamenco näyttäytyy teoksessa tekijöidensä näköisenä persoonallisena tulkintana ja perinteinen flamencotyyli soleá – joka on teoksen musikaalinen pohja – taipuu moneksi. Flamencon traditio ja nykyisyys kohtaavat ajankohtaisen aiheen myötä.

Kansainvälisenä yhteistyönä kolmen maan välillä toteutettu tanssiteos on valmistunut web-kameroita ja muita internetin mahdollistamia viestimiä hyväksi käyttäen. Uudet mediat ovat mukana myös osana esitystilannetta. Esitystilanteessa fyysisesti paikalla ovat tanssijat Silvennoinen ja Tuurala sekä kitaristi Erik Steen. David Sorroche on esityksessä mukana internetin välityksellä, ”online”.

Koreografia ja tanssi: Anu Silvennoinen ja Tanja Tuurala
Musiikki: Erik Steen ja David Sorroche
Valosuunnittelu: Sari Mayer
Puvustus: Maria Hämäläinen

Esitykset: Kulttuuriareena Gloria, Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki
to 12.2.2009 klo 19
Kesto: n. 40 min

Liput: 18 € / 15 € Helsingin Flamencoyhdistyksen jäsenet (lisäksi Piletin toimitusmaksu alkaen 1,00 € )

Tekijöistä

Anu Silvennoinen, Tampere, Suomi
Tanssija, koreografi, tanssipedagogi/Danshögskolan 2006; flamencotanssin jatko-opinnot, Sevilla 2006-07; flamencon opiskelua eri opettajien johdolla vuodesta 1993 Espanjassa ja Suomessa. Tanssijana eri kokoonpanoissa Suomessa ja Ruotsissa, koreografina produktioissa, jotka usein ovat yhdistelleet eri tanssin- ja taiteenaloja (mm. Seitsemän päivää, Toisaalla, Tapenko). Omia töitä esitetty Suomen lisäksi mm. Ruotsissa Moderna Dansteaternissa sekä eri festivaaleilla. Opetustoimintaa vuodesta 1999 eri puolilla Suomea.

Tanja Tuurala, Tukholma, Ruotsi
BA (Hons.) in dance theatre Laban Centre for Movement and Dance Institut, Lontoo; Instituto del Teatre,Barcelona; Danshögskolan. Tanssijana, koreografina, projektin vetäjänä ja pedagogina kymmenen vuoden ajan. Näyttänyt töitään mm. Dansens Husissa Tukholmassa ja festivaaleilla Barcelonassa. Tähänastisessa taiteellisessa työssään hän on tutkinut ja tulkinnut itseään kiinnostavia aiheita kuten normeja, improvisaatiota ja yhteisöllistä surua.

Erik Steen, Tukholma, Ruotsi
Flamencokitaristi, säveltäjä. Pitkän uran aikana kansainvälisiä kiertueita ja esiintymisiä eri kokoonpanojen kanssa, kutsuttuna esiintyjänä mm. Festival Suma flamenca -festivaalilla Madridissa, oma yhtye Erik Steen Flamenco Fusion, sävellyksiä erilaisiin tanssi – ja teatteriproduktioihin, opetustoimintaa mm. Danshögskolanissa.

David Sorroche, Granada, Espanja
Flamencolaulaja ja pedagogi, AIE ( Sociedad de Artistas Interpretes de España) sekä La Fundación Cristina Heerenin stipendiaatti. Kiertänyt ympäri Eurooppaa, Etelä-Amerikkaa ja Pohjois-Afrikkaa esiintymässä useiden tämän hetken huippuflamencotanssijoiden ryhmien kanssa sekä solistina. Tuottaa myös omaa musiikkiaan sekä on pidetty ja arvostettu pedagogi.

Sari Mayer, Tampere, Suomi
Valosuunnittelija/teatteriteknikko. Tanssiteatteri MD:lla vuodesta 2002. Valosuunnitteluja useisiin Tanssiteatteri MD:n teoksiin, mm. Hyper/Still, Hälläväliä Revyy, Pieniä asioita hiljaisuudessa, Moulin Rouge, Taikalaatikko, Täysi, Poliisikoiraopisto sekä Lemminkäinen.

Maria Hämäläinen, Tampere, Suomi
Tekstiilimuotoilija (AMK), Kuopion Muotoiluakatemia 2007. Puvustajana monissa eri yhteistyöprojekteissa niin tanssin kuin teatterin saralla (mm. Seitsemän päivää, Aika) sekä projektityöntekijänä mm. Opera Cavalla ja Tampereen Työväen Teatterilla.


Flamencoa pohjolasta: Soniquete, Kulttuuriareena Gloria To 12.2.2009 klo 19

Soniquete on flamencoryhmä, jonka tukikohdat ovat Tukholma/Malmö sekä Göteborg. Ryhmän jäsenet ovat Ann ”La Pantera” Sehlstedt (tanssi), Ellen Pontara (laulu), Emil Pernblad (kitara), Robban Svärd (kitara), Fredrik Gille (perkussiot) sekä Magnus Holmström (avainviulu). Soniquete arvostaa suuresti perinteistä flamencoa, mutta eivät pelkää ottaa musiikkiinsa uusia vaikutteita, Helsingissä mukana on myös ruotsalainen kansansoitin avainviulu! Soniqueten musiikille ominaista on upea musiikillinen svengi, kauniit melodiat yhdistettynä rytmiseen tarkkuuteen, vakavuus yhdistettynä leikkisyyteen.

Ann ”La Pantera” Sehlstedt on nuori, taitava flamencotanssija-koreografi, joka on saanut koulutuksensa Tukholman Danshögskolanissa sekä Sevillassa ja Madridissa. Hänet tunnetaan maukkaasta klassisesta tyylistä.

Ellen Pontara on Pohjoismaiden parhaimpia flamencolaulajia. Hän äänensä on samaan aikaan sekä voimakas että herkkä ja hänellä on taito tulkita flamencolaulun kaikkia sävyjä.

Emil Pernblad on hyvin kokenut flamencokitaristi, jolla on lämmin ja täyteläinen soundi. Hän on kouluttautunut Espanjassa ja on toiminut kitaristina ja pedagogina Sevillassa.

Robban Svärdillä on klassisen kitaran koulutus The Sydney Conservatorium of Music –koulusta. Sen jälkeen hän on kouluttautunut flamencoon Espanjassa ja työskenteli monet vuodet siellä täysipäiväisesti flamencon parissa.

Fredrik Gille on ansioutunut perkussionisti, joka on tehnyt uraa niin Ruotsissa kuin kansainvälisestikin. Hän on soittanut useiden huippukokoonpanojen kanssa, mm. Väsen (Ruotsi), Radio Tarifa (Espanja), Fathy Salama (Egypti) ja Alfredo Lagos (Espanja).

Magnus Holmström on maailman parhaimpia avainviulun taitajia, hänellä on yhteensä kolme avainviulun maailmanmestaruuden voittoa ansioluettelossaan. Hän soittaa useissa yhtyeissä kuten Fomp, La Banda Europa sekä Storis & Limpan Band ja esiintyy myös solistina.

Tanssi: Ann ”La Pantera” Sehlstedt
Laulu: Ellen Pontara
Kitara: Emil Pernblad
Kitara: Robban Svärd
Perkussiot: Fredrik Gille
Avainviulu: Magnus Holmström

Esitykset: Kulttuuriareena Gloria, Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki
To 12.2.2009 klo 19

Liput: 18 € / 15 € Helsingin Flamencoyhdistyksen jäsenet (lisäksi Piletin toimitusmaksu alkaen 1,00 € )


Flamencoa pohjolasta: Estados del yo, Kulttuuriareena Gloria Pe 13.2.2009 klo 19

Estados del yo (Minuuden muotoja) on merkittävimpiä teoksia suomalaisen flamencon kentällä. Maailmankuulu Carrasco loi teoksen Emilia Aholle ja Katja Lundénille, joiden tekniset taidot ja avoin suhtautuminen flamencoon alati uusiutuvana taidemuotona antoivat hänelle mahdollisuuden työskennellä vapaasti. Vaikka teoksen tanssityyleistä hallitsevin on flamenco, on siinä kuitenkin vaikutteita esimerkiksi nykytanssista. Teos kertoo kahden erilaisen naisen tarinan. Tanssijat etsivät itseään ja toisiaan, persoonallisuuttaan ja yhteyttä maailmaan. Vaihteleva liikekieli ja musiikkityylit johdattavat tunnelmasta toiseen. Teoksen musiikin ovat säveltäneet espanjalaiset eturivin flamencomuusikot Pablo Suárez ja Juan Antonio Suárez ”Cano”.

Koreografia: Rafaela Carrasco
Tanssi: Emilia Aho ja Katja Lundén
Musiikin sävellys: Pablo Suárez ja Juan Antonio Suárez ”Cano”
Muusikot: Antonio Campos, laulu; José Luis López, sello; Juan Antonio Suárez ”Cano”, kitara; Pablo Suárez, piano
Valosuunnittelu: Juho Rahijärvi
Kengät: Begoña Cervera
Laahushameet: José Tarriño

Esitykset: Kulttuuriareena Gloria, Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki
Pe 13.2.2009 klo 19
Kesto: 30 min

Liput: 18 € / 15 € Helsingin Flamencoyhdistyksen jäsenet (lisäksi Piletin toimitusmaksu alkaen 1,00 €)

Tekijöistä

Rafaela Carrasco (s.1972, Sevilla) on sukupolvensa arvostetuimpia flamencokoreografeja ja -tanssijoita. Vuodesta 2003 hän on johtanut omaa ryhmäänsä, jonka teoksia La música del cuerpo, Una mirada del flamenco ja Del amor y otras cosas on esitetty ympäri maailmaa. Carrascon moderni ja ilmava tyyli perustuu vahvaan flamencoperinteeseen, mutta siinä on vaikutteita myös muista tanssilajeista. Carrascon uusin omalle ryhmälleen tekemä teos Vamos al tiroteo kantaesitettiin suurimmassa ja arvostetuimmassa flamencokatselmuksessa Sevillan Biennaalissa lokakuussa 2008 ja se voitti sekä lehdistön että parhaan koreografian palkinnot.

Pianisti Pablo Suárez ja kitaristi Juan Antonio Suárez ”Cano” ovat Carrascon luottosäveltäjiä ja -muusikoita. He ovat Espanjan flamencomuusikoiden ehdotonta eliittiä, nuoria ja uutta luovia taiteilijoita, jotka työskentelevät useissa eri kokoonpanoissa. Estados del yo -teoksen musiikin he sävelsivät tiiviissä yhteistyössä koreografin kanssa ja muokkasivat sitä harjoitusprosessin edetessä, jolloin musiikista ja koreografiasta muodostui saumaton kokonaisuus.

Katja Lundén on oman tyylinsä kehittänyt voimakas tulkitsija ja omintakeinen koreografi, joka on tehnyt useita rajoja rikkovia tanssiteoksia mm. Edvard Munch – Elämän tanssi, tilausteos La Máscara sekä helmikuussa 2007 Helsingin flamencofestivaalilla ensi-iltansa saanut Kari Heiskasen ohjaus Kromosomi 47 flamenco. Lundén on koulutukseltaan filosofian maisteri ja hän on tutkinut flamencon filosofiaa mm. pro gradu -työssään.

Emilia Aho on esiintynyt useissa flamencoteoksissa ja -kokoonpanoissa eri puolilla Suomea, mm. Lundénin Edvard Munch – Elämän tanssi -, La Máscara – ja Kromosomi 47 flamenco -teoksissa sekä vieraillut tanssiryhmä Canelassa mm. sevillalaisen Andrés Marínin Abstracción-teoksessa. Vuodesta 2006 Aho on toiminut Helsingin Flamencoyhdistyksen puheenjohtajana.

Juho Rahijärvi on työskennellyt vuodesta 1998 alkaen monipuolisesti tanssin, teatterin, sirkuksen, museo- ja ympäristövalaisun, valoinstallaatioiden ja erilaisten musiikkitapahtumien parissa.

Tulos ansaitsee kaikki superlatiivit; se on yksinkertaisesti huikaiseva.
Maija-Liisa Westman, Liikekieli.com 28.9.2008

(…) kauttaaltaan vangitsevan hallittu tanssi osoittautuu esityksen edetessä vahvaksi myös tulkinnalliselta puoleltaan.
Reija Palttala, Keskisuomalainen 29.9.2008

Molemmat tanssijat ovat vahvoja ja taitavia, eikä heille tuottanut vaikeuksia Carrascon tyyli, joka yhdistää sulavasti flamencon ja nykytanssin liikekieltä.
Annikki Alku, Uutispäivä Demari 1.10.2008

(…) Rafaela Carrascon koreografiat esittelevät kaksi lahjakasta, teknisiltä taidoiltaan tasavahvaa tanssijaa. (…) Vuorotellen näyttämöä hallitsevia tanssijoita katsoessa huomio kiinnittyy erityisesti läsnäoloon, joka on flamencotaiteen ydin.
Anni Valtonen, Helsingin Sanomat 28.11.2008

Teosta ovat tukeneet Suomen Kulttuurirahasto ja Helsingin kaupungin kulttuuriasiainkeskus.


Flamencoa pohjolasta: Laulaja Pepita Rohde ja kitaristi Poul Knudsen, Kulttuuriareena Gloria Pe 13.2.2009 klo 19

Laulaja Pepita Rohde ja kitaristi Poul Knudsen Tanskasta kuuluvat Pohjoismaiden arvostetuimpiin flamencotaiteilijoihin. Pepita Rohden vanhemmat olivat erittäin kiintyneitä Espanjaan ja Andalusiaan, joten tytär kasvoi flamencon parissa. Vuodesta 1990 hän on toiminut kokopäiväisesti flamencon parissa, tärkeimpinä lauluopettajinaan mm. Miguel Poveda ja Rafael Jiménez ”Falo”. Tanssia Pepita on opiskellut mm. Juana Amayan johdolla. Rohde on tehnyt yhteistyötä useiden pohjoismaalaisten ja espanjalaisten flamencotaiteilijoiden kanssa, mainittakoon tanssija Manuel Reyes skeä kitaristit Antonio Jero ja Emilio Maya.

Poul Knudsen on soittanut kitaraa 10-vuotiaasta asti, viihtyen niin rockin, bluesin kuin klassisen kitaran parissa ennen kuin löysi flamencon. Vuodesta 1995 hän on omistautunut vain flamencokitaralle. Vuonna 1999 hän perusti ryhmän Flamenco Passion, jossa hän esittää omia sävellyksiään yhdessä basisti Nicolai Landin ja perkussionisti Anders Pedersenin kanssa. Myös Knudsen on tehnyt yhteistyötä monen espanjalaisen flamencotaiteilijan kanssa, esimerkiksi laulaja Jaime Heredia ja kitaristi Emilio Maya kuuluvat hänen yhteistyökumppaneihinsa.

Lokakuussa 2006 Rohde ja Knudsen pitivät yhdessä flamencoresitaalin Peña Cultural Flamenca La Fraguassa, Sevillan Bella Vistassa. He ovat esiintyneet myös mm. Pohjoismaisella flamencofestivaalilla Tukholmassa 2005 ja Turkin kansainvälisellä flamencofestivaalilla 2007.

Pepita Rohde ja Poul Knudsen ovat myös erittäin pidettyjä opettajia. Heidän kursseillaan on mahdollisuus tutustua flamencolaulun ja -kitaran perusteisiin. Mukaan voi siis uskaltautua, vaikkei olisi koskaan aikaisemmin opiskellut flamencolaulua tai -kitaraa! Laulajat pääsevät rauhassa opiskelemaan laulun tekniikkaa, laulusäkeistöjä, niiden sanoituksia ja ääntämistä. Kitarakurssilla keskitytään etenkin laulun säestämiseen, mutta tutustutaan myös kitaransoiton tekniikkaan ja perusfalsetoihin (kitaran melodiaosuuksiin). Laulajat ja kitaristit työskentelevät kursseilla ensin tunnin omissa ryhmissään ja viimeisen puoli tuntia yhdessä, jolloin kitaristit pääsevät heti kokeilemaan laulunsäestystä käytännössä. Flamencon tyylilajeista kurssilla keskitytään etenkin tientos-tangokseen.

Esitykset: Kulttuuriareena Gloria, Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki
Pe 13.2.2009 klo 19

Liput: 18 € / 15 € Helsingin Flamencoyhdistyksen jäsenet (lisäksi Piletin toimitusmaksu alkaen 1,00 €)


Helsingin XII Flamencofestivaalin kurssit

Musiikkikursseista

Pepita Rohde ja Poul Knudsen ovat erittäin pidettyjä opettajia. Heidän kursseillaan on mahdollisuus tutustua flamencolaulun ja -kitaran perusteisiin. Mukaan voi siis uskaltautua, vaikkei olisi koskaan aikaisemmin opiskellut flamencolaulua tai -kitaraa!

Laulajat pääsevät rauhassa opiskelemaan laulun tekniikkaa, laulusäkeistöjä, niiden sanoituksia ja ääntämistä.

Kitarakurssilla keskitytään etenkin laulun säestämiseen, mutta tutustutaan myös kitaransoiton tekniikkaan ja perusfalsetoihin (kitaran melodiaosuuksiin).

Laulajat ja kitaristit työskentelevät kursseilla ensin tunnin omissa ryhmissään ja viimeisen puoli tuntia yhdessä, jolloin kitaristit pääsevät heti kokeilemaan laulunsäestystä käytännössä. Flamencon tyylilajeista kurssilla keskitytään etenkin tientos-tangokseen.

Ilmoittautumiset ovat alkaneet!
Ilmoittautumiset kitara- ja laulukursseille: sanna.lehtinen[at]flamenco.fi Kerro viestissä nimesi ja yhteystietosi sekä kurssi, jolle haluat ilmoittautua. Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostitse.

Kitarakurssi
Opettaja: Poul Knudsen (DK) 4,5h
Opetuskielenä on englanti.
Paikka: Hotelli Rivoli Jardinin talvipuutarha (Kasarmikatu 40)

Aikataulu
Ti 10.2 klo 17-18.30
Ke 11.2 klo 18-19.30
To 12.2. klo 17-18.30

Hinta: 90 € / 70 € Helsingin Flamencoyhdistyksen jäsenet

Ilmoittautumiset kitarakurssille: sanna.lehtinen[at]flamenco.fi

Kerro viestissä nimesi ja yhteystietosi sekä kurssi, jolle haluat ilmoittautua. Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostitse.

Laulukurssi
Opettaja: Pepita Rohde (DK) 4,5h
Opetuskielenä on englanti.
Paikka: Hotelli Rivoli Jardinin kabinetti (Kasarmikatu 40)

Aikataulu
Ti 10.2 klo 17-18.30
Ke 11.2 klo 18-19.30
To 12.2. klo 17-18.30

Hinta: 90 € / 70 € Helsingin Flamencoyhdistyksen jäsenet

Ilmoittautumiset laulukurssille: sanna.lehtinen[at]flamenco.fi

Kerro viestissä nimesi ja yhteystietosi sekä kurssi, jolle haluat ilmoittautua. Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostitse.

Kaikille avoimet ilmaisworkshopit, Perjantaina 13.2. Kulttuuriareena Gloriassa(Pieni Roobertinkatu 12)

Tule ja tuo kaverisikin tutustumaan flamencon rytmeihin ja liikekieleen. Workshopit eivät vaadi minkäänlaista aiempaa flamencon tuntemusta. Ei ennakkoilmoittautumista, tule ajoissa paikalle. Workshopeihin on vapaa pääsy, liput illan esitykseen tarkistetaan workshopien jälkeen.

Glorian yläkerran baarissa
17-17.45 Palmas (taputukset), Erik Steen (SWE)
17.45-18.30 Flamencon tyylilajit, Erik Steen
Opetuskieli: englanti

Glorian aulassa
17.45-18.30 Flamencotanssia
Opetuskieli: suomi


Tutustu teokseen La francesa, Lauantaina 14.2. klo 16.15 ja 19.15 Sellosalin lämpiö (Soittoniekanaukio 1A, Espoo)

Tanssiryhmä Canelasta tunnettu tanssija ja koreografi Erika Alajärvi kertoo Pastora Galvánin La francesa -teoksen taustoista ja flamencon nykykuulumisista ennen esityksiä.