Tapu tapu, kopu kopu — Etsimme lasten flamencotaidetta!

Sirkan ohjeistus flamencon perusliikkeisiin. Kuinka onnistuu käsilläseisonta flamencohameessa?

Flamenco on kaikenikäisiä kiehtova taidemuoto, jossa kaikki sukupolvet voivat oppia toisiltaan. Lasten Flamencobiennaalin 9.2.2020 lähestyessä tahdommekin nyt esitellä flamencoa lasten näkökulmasta! Etsimme kaikenikäisten lasten flamencoaiheista taidetta: Piirustuksia, maalauksia, veistoksia, videoita tai mitä tahansa!

Ota taideteoksesta kuva tai skannaa se ja lähetä liitteenä osoitteeseen festivaali@flamenco.fi. Kirjoita aihekenttään ”Lasten flamencotaidetta”. Kerro myös taiteilijan etunimi ja ikä, niin julkaisemme tiedot kuvan yhteydessä! Teokset esitellään festivaalin nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa.

Terveisin, Helsingin Flamencoyhdistyksen hallitus