Miehistönmuutos Claroscuro-teoksessa

Pääkonsertissamme Claroscuro-teoksessa (Savoy-teatteri 9.2.) on tapahtunut miehistönmuutos: Diego Villegasin tilalla esiintyy Juan M. Jiménez, huikea saksofonisti joka työskentelee vakituisesti mm. Israel Galvánin, Rocío Márquezin ja David Lagosin kanssa. Galvánin kanssa hän on tehnyt useita teoksia, viimeisimpänä vaikuttava Fla-Co-Men, joka nähtiin äskettäin Kuopio tanssii ja soi -festivaalilla. Hän on esittänyt ja myös levyttänyt laajan kattauksen musiikkia flamencosta jazziin ja nykymusiikkiin. Utrerasta kotoisin oleva Jiménez opettaa saksofoninsoittoa Sevillan Manuel Castillo -konservatoriossa ja valmistelee myös tohtorintutkintoaan saksofonin käytöstä flamencomusiikissa.
The magnificent saxophone player Juan M. Jiménez will replace Diego Villegas in Ángel Muñoz: Claroscuro.