Helsingin XXI Flamencofestivaalin ohjelma julkaistu!

Ángel Muñoz: Claroscuro. Kuvassa Artomático, Diego Villegas ja Ángel Muñoz. Kuva Jean-Louis Duzert.

Näyttävien 20-vuotisjuhlien jälkeen Helsingin Flamencofestivaali jatkaa eteenpäin – vuoden 2019 tapahtumat punoutuvat Dialogi-teeman ympärille. Dialogia käydään festivaalin aikana eri taiteilijoiden ja taiteiden välillä 2.–10.2.2019.

Pääkonsertissa Savoy-teatterissa 9.2. tanssija Ángel Muñozin Claroscuro-teoksessa tanssin keskustelukumppaneina ovat elektroniikka, laulu ja puhallinsoittimet. Flamencolaulun illassa 8.2. kohtaamme Ruotsin johtaviin flamencomuusikkoihin kuuluvat Ellen Pontaran ja Erik Steenin. Flamencolaulun ilta tuo myös ensimmäistä kertaa festivaalin historiassa flamencon kirkkoon, Diakonissalaitoksen kirkkoon Kalliossa.

Avajaispäivänä 2.2. kotimaiset ammattilaiset Salla Korhonen, Anu Silvennoinen, Saija Raskulla, Anna Murtola, Anna Dantchev, Pauliina Kauppila, Marjo Smolander ja Sari Pikkarainen jalkautuvat kaupungille luomiensa paikkasidonnaisten pienoisteosten kera – luvassa on mm. flamencoa uimahallissa, lauluperinteiden kohtaaminen ja Kanteletar por flamenco! Ohjelman täydentävät perinteinen avajaisklubi 2.2., flamencoseminaari ja jatkoklubi 9.2. sekä innostava päätöstapahtuma Rikhardinkadun kirjastossa 10.2.

Festivaalikurssit pitävät pääkonsertin taiteilijat Ángel Muñoz (tanssi) sekä Miguel Ortega (laulu). Ilmoittaudu heti, sillä edullisemmat Early Bird -hinnat ovat voimassa vain vuodenvaihteeseen asti!

Helsingin Flamencofestivaalin järjestää Helsingin Flamencoyhdistys ry, jonka jäsenet saavat alennusta sekä konserttilipuista että kurssimaksuista. Jäsenet saavat tietoa jäsenhintaisten lippujen ostoskäytännöistä aivan tuota pikaa. Jos et vielä ole jäsen, kannattaa liittyä – lisätietoja täältä! 

Tervetuloa moninaisten flamencodialogien pariin!

Festivaalitiimi: Marja Rautakorpi, Henna-Elise Selkälä ja Tove Djupsjöbacka sekä Helsingin Flamencoyhdistys ry:n hallitus

Kysyttävää? Frågor? Questions? Preguntas? – >festival[at]flamenco.fi

P.S. Seuraa myös meidän somekanavia (Facebook, Twitter, Instagram) – löydät suorat linkit niiden sisältöön näiden sivujen alapalkista.