Convocatoria abierta / Open call / Avoin haku

AHORA es el momento de enviar sus ofertas de espectáculos para la próxima edición del festival flamenco de Helsinki – el espectáculo principal tendrá lugar el 9 de febrero de 2019 en Teatro Savoy, Helsinki. Ésta edición del festival se centrará en temática de Diálogos, por lo que esperamos sobre todo ofertas en torno a este tema. Envíanos tu oferta antes del 15 de Mayo, por correo electrónico: festival[at]flamenco.fi

P.D. Más información sobre el teatro aquí (en inglés):  http://www.savoyteatteri.fi/en/technical-features

NOW is the right moment to send your proposals for next year’s flamenco festival in Helsinki – the main performance is arranged in Savoy theatre, Helsinki 9.2.2019. The theme of this year’s festival is Dialogue, so we are especially looking forward to performances with that theme in mind. Please send us your offer by 15th of May via e-mail: festival[at]flamenco.fi
P.S. More information about the venue here: http://www.savoyteatteri.fi/en/technical-features

NYT on oikea aika lähettää tarjouksia ensi vuoden Helsingin flamencofestivaalin pääesiintyjää ajatellen – pääkonsertti järjestetään Helsingin Savoy-teatterissa 9.2.2019. Tämän vuoden festivaaliteemana on Dialogisuus, joten odotamme erityisesti esitystarjouksia tähän teemaan liittyen. Lähetäthän tarjouksesi viimeistään 15. toukokuuta, sähköpostitse osoitteeseen festival[at]flamenco.fi

P.S. Teatterin tekniset tiedot löydät täältä: http://www.savoyteatteri.fi/fi/salin-tekniikka-kulttuuri

P.P.S. Erityisesti kotimaisille flamencoille suunnattu esiintyjähaku on tulossa piakkoin, seuraa ilmoittelua!