Kurssit 

Festivaalikurssi 2016

Tanssikurssit ma 6.2. – to 9.2.2017 opettajana Nino de los Reyes

Festivaalien yhteydessä järjestetään tanssikurssit kolmelle tasolle: edistyneille, sekä jatko- ja perustason tanssijoille.  Musikaalisuudestaan ja rytmisestä tarkkuudestaan tunnettu Nino opettaa vakituisesti Amor de Díos -akatemiassa Madridissa, jossa hän on pidetty ja arvostettu pedagogi.

Kurssitasot

Perustaso: kurssi on suunnattu flamencon alkeet hallitseville, vähintään vuoden tanssineille tanssijoille.

Jatkotaso: perusteet hyvin hallitseville jatkotason tanssijoille suunnattu nopeatempoisesti etenevä kurssi.

Edistyneet/ ammattimaisesti treenaavat: ammattilaisille ja useamman vuoden aktiivisesti flamencoa treenanneille tanssijoille suunnattu hyvin nopeatempoinen kurssi.

Perustaso (4h) Ma-to klo 17-18
Jatkotaso (6h) Ma-to klo 18-19.30
Edistyneet / ammattimaisesti treenaavat (6h) Ma-to klo 19.45-21.15

Hinnat

Perustaso: 100 €  jäsenhinta /120 € ei-jäsenet.
Jatkotaso ja edistyneet/ ammattimaisesti treenaavat: 150 € jäsenhinta/ 180 € ei-jäsenet. Early Bird: Ilmoittaudu viimeistään pe 22.1.2017. Tämän jälkeen hintoihin lisätään 10 € jäsenille ja 15 € ei-jäsenille.

Ilmoittautuminen on sitova ja peruutukset ovat mahdollisia vain lääkärintodistusta vastaan. Ilmoittautuneille toimitetaan maksutiedot viitteineen ja eräpäivineen ilmoittautumisen jälkeen. Varattu kurssi on maksettava määräpäivään mennessä, muutoin kurssipaikka annetaan jonossa olevalle. Kurssit pidetään tanssikoulu Fiesta Flamencan tiloissa, ”Johanneksen luolassa”, osoitteessa: Laivurinrinne 3. Helsingin XIX Flamencofestivaali pidättää oikeuden kurssiaikojen muutoksiin.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: katjalina.jyllila(ät)flamenco.fi

.